BUSINESS 

CONSULTING

businesscons
Despre noi
Acasa » Despre noi
ALEGEREA NOASTRĂ – AVANTAJUL DUMNEAVOASTRĂ

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar – contabil, fiscal, judiciar, CONSULTING FOR BUSINESS LRY S.R.L.  vă pune la dispoziție cunoștințele vaste dobândite, creând un avantaj pentru activitatea dumneavoastră, dar cel mai important oferind stabilitate și calitate. 


EXPERIENȚĂ 

Având o paletă largă a domeniilor pentru care compania a prestat propriile servicii  și situațiile numeroase cu care ne-am confruntat, ne conferă un plus de experiență necesar clienților noștri.


ACTE PRELUCRATE LA TIMP  

Echipa noastră își bazează activitatea pe respectarea rigurozității în relația cu clienții. Cel mai important pas în stabilirea unor relații profesionale de lungă durată pleacă de la respectarea termenilor contractuali. Timpul este o resursă prețioasă pentru clienții noștri. 


CUNOȘTINȚE 

Pentru o aplicare corectă a unei soluții este nevoie de cunoaștere. Acesta este motivul principal pentru care echipa noastră trece continuu prin formare, fiind mereu la zi cu modificările legislative existente.


PREȚURI PERSONALIZATE 

Colaborarea cu clienții noștri se realizează cu respectarea principiului eficienței. Acest lucru permite stabilirea unor relații comerciale personalizate în funcție de cerințele clienților.

Misiunea noastră este satisfacerea și chiar depășirea așteptărilor clienților și partenerilor noștri.

Compania noastră pune la dispoziția clienților  oferte personalizate,  pentru a putea asigura acestora soluții sigure și valoroase.

 

Principiile noastre

Existența corectitudinii în relaţia prestator-client

Existenţa încrederii reciproce

Existența unui cadru bazat pe profesionalism și responsabilitate în relația cu clienții

Existența plus valorii în serviciile oferite clienților noștri

Personalizarea ofertei de servicii pe baza nevoii clientului

Îmbunătăţirea continuă a serviciilor